Renovari Case

Oferim servicii complete pentru renovari case , vile, case batranesti in Bucuresti si imprejurimi la cele mai bune preturi. 

Renovari case

Cea mai impresionanta renovare este cea totala, in care constructia, sub toate aspectele ei, intra in stadiul de santier. Se refac instalatiile, zidaria, termosistemul, acoperisul si finisajele. Practic, este un fel de constructie de la inceput, insa mult mai complexa. Executam amenajari interioare si renovari apartamente, amenajari interioare si renovari case, amenajari interioare si renovari spatii comerciale, amenajari interioare si renovari. Scopul nostru principal este cel al obtinerii de confort si al luxului dorit de dumneavoastra, fie ca este vorba de amenajari interioare si renovari case, apartamente sau alt spatiu.
Folosim materiale superioare care aduc un plus de calitate, in afara muncii prestate de catre muncitorii nostrii profesionisti.

Renovari Case

Operatii executate la interior pentru reparatii si renovari case sunt:

Zugravirea peretilor

Zugravirea peretilor poate cuprinde mai multe etape : Aplicarea gletului de incarcatura, montarea colterelor de aluminiu pe muchiile exterioare ale peretilor. Aplicarea gletului de finisaj, slefuirea peretilor, aplicarea amorsei, aplicarea primei maini de vopsea, retusurile dupa prima mana de vopsea si aplicarea celui de al doilea strat de vopsea. Unele vopseluri necesita 3 maini, in general vopselurile colorate, culorile inchise.

Instalatiile electrice

In cazul in care instalatiile electrice nu sunt trase, acestea trebuiesc proiectate dupa necesitatile fiecaruia si executate. In prima etapa se sapa santurile pentru tuburile ignifuge prin care se conductorii de cupru. Instalatia pentru peize se va realiza cu conductor de 2,5mm, iar cea de lumina cu conductor de 1,5 mm. Odata cu acestea se trag si traseele pentru internet, tv, si telefon daca este cazul.

Instalatiile sanitare si termice

Instalatiile sanitare si termice se executa pe cupru, polipropilena (PPR) sau pexal. Recomandarea nostra este ca acestea sa se execute pe PPR sau pe cupru, fiind mult mai rezistente in timp decat pexalul. In cazul in care instalatia de caldura nu este aparenta si se ingroapa, aceasta trebuie sa se execute pe cupru (colac) sau pex, aceste 2 materiale nu necesita lipituri in interiorul sapei sau al peretilor, elimanand riscul unor avarii.

Turnare sapa

Turnarea sapelor pot fi facute mecanizat sau manual. Sapa poate fi, sapa de nivel, semiuda si se toarna cu ajutorul pompei de sapa sau sapa autonivelanta. Sapa de nivel se toarna pentru a nivela placa de beton si pentru a astupa tevile de apa si curent din pardoseala. Sapa autonivelanta se toarna pentru a rectifica denivelarile din pardoseala in vederea montarii parchetului sau al gresiei.

Montaj rigips

Tavanele si peretii din gips carton (Rigips) sunt tot mai utilizate in ultimul timp datorita rapiditatii si si al calitatii acestora. Peretii de compartimentare di rigips sunt mult mai rapid, mai ieftin si mai rezistenti decat peretii din BCA. Mare grija trebuie avuta la tipul de placa folosit si la structura acestora pentru ca in ultima vreme au aparut tot mai multe materiale de tipul acesta a caror calitate lasa de dorit. Structura rigipsului recomandata de noi este aceea cu grosime de 0,6mm. Echipa nostra realizeaza si montaje de scafe si design din gips carton, precum si montaje de tavane casetate.

Montaj gresie, faianta

Executam montaje de gresie si faianta in bai, bucatarii, holuri, balcoane si living-uri.

Renovari case – Alte operatii:

Renovari case la interior. Echipa noastra executa si alte tipuri de amenajari interioare cum ar fi: montaj parchet laminat, montaj parchet triplustratificat, montaj parchet clasic, raschetat parchet, montaj mocheta, montaj tapet etc.

Renovari case la exterior. La exterior va putem executa urmatoarele operatii: tencuit pereti, montaj schela, montarea polistirenului expandat pe fatada, montarea plasei, aplicarea masei de spaclu, tinciul, aplicarea tencuielii decorative sau al vopselei de exterior. Fatada casei se poate placa si cu placi ceramice de exterior, piatra sau caramida aparenta. Top omg la exterior va putem trotuare, alei, fose septice, sisteme de canalizare si scurgere cu sau fara drenaj.