Renovari Apartamente

Oferim servicii de renovari apartamente complete. din faza de constructie (la rosu) pana la predarea la cheie.

Pretul pentru renovari apartamente poate varia intre 1500 lei si 25000 lei, manopera si materiale in functie de cantitatea lucrarilor ce trebuiesc executate.

Pentru o cotatie exacta a pretului recomandam ca echipa noastra sa vin la fata locului. Cotatiile facute la telefon sau pe e-mail sunt pur informative.

Operatiile care le punem la dispozitie pentru renovari apartamente sunt urmatoarele:

Zugravirea peretilor

Renovari ApartamenteZugravirea peretilor poate cuprinde mai multe etape : Aplicarea gletului de incarcatura, montarea colterelor de aluminiu pe muchiile exterioare ale peretilor. Aplicarea gletului de finisaj, slefuirea peretilor, aplicarea amorsei, aplicarea primei maini de vopsea, retusurile dupa prima mana de vopsea si aplicarea celui de al doilea strat de vopsea. Unele vopseluri necesita 3 maini, in general vopselurile colorate, culorile inchise.

Instalatiile electrice

Instalatii renovariIn cazul in care instalatiile electrice nu sunt trase, acestea trebuiesc proiectate dupa necesitatile fiecaruia si executate. In prima etapa se sapa santurile pentru tuburile ignifuge prin care se conductorii de cupru. Instalatia pentru peize se va realiza cu conductor de 2,5mm, iar cea de lumina cu conductor de 1,5 mm. Odata cu acestea se trag si traseele pentru internet, tv, si telefon daca este cazul.

Instalatiile sanitare si termice

centrale renovariInstalatiile sanitare si termice se executa pe cupru, polipropilena (PPR) sau pexal. Recomandarea nostra este ca acestea sa se execute pe PPR sau pe cupru, fiind mult mai rezistente in timp decat pexalul. In cazul in care instalatia de caldura nu este aparenta si se ingroapa, aceasta trebuie sa se execute pe cupru (colac) sau pex, aceste 2 materiale nu necesita lipituri in interiorul sapei sau al peretilor, elimanand riscul unor avarii.

Turnare sapa

Sapa RenovariTurnarea sapelor pot fi facute mecanizat sau manual. Sapa poate fi, sapa de nivel, semiuda si se toarna cu ajutorul pompei de sapa sau sapa autonivelanta. Sapa de nivel se toarna pentru a nivela placa de beton si pentru a astupa tevile de apa si curent din pardoseala. Sapa autonivelantase toarna pentru a rectifica denivelarile din pardoseala in vederea montarii parchetului sau al gresiei.

Montaj rigips

Rigips RenovariTavanele si peretii din gips carton (Rigips) sunt tot mai utilizate in ultimul timp datorita rapiditatii si si al calitatii acestora. Peretii de compartimentare di rigips sunt mult mai rapid, mai ieftin si mai rezistenti decat peretii din BCA. Mare grija trebuie avuta la tipul de placa folosit si la structura acestora pentru ca in ultima vreme au aparut tot mai multe materiale de tipul acesta a caror calitate lasa de dorit. Structura rigipsului recomandata de noi este aceea cu grosime de 0,6mm.

Echipa nostra realizeaza si montaje de scafe si omg design din gips carton, precum si montaje de tavane casetate.

Montaj gresie, faianta

Executam montaje de gresie si faianta in bai, bucatarii, holuri, balcoane si living-uri.

Alte operatii renovari apartamente :

Echipa noastra de renovari apartamente executa si alte tipuri de amenajari interioare cum ar fi: montaj parchet laminat, montaj parchet triplustratificat, montaj parchet clasic, raschetat parchet, montaj mocheta, montaj tapet etc.