Renovari Spatii Comerciale

renovati spatii comercialeSpatiul tau comercial are nevoie de calitate atat din punct de vedere vizual cat si din punctul de vedere al serviciilor pe care le oferi. Nu mai trebuie sa iti bati capul cautand renovari spatii comerciale cat mai repede posibil si cat mai elegant si calitativ, pentru a atrage clientii in spatiul tau comercial. Oferim consultanta si chiar mai mult venim cu idei pentru a oferii cele mai bune sfaturi in vederea renovarii spatiului comercial, astfel daca tu ca si client esti multumit de ceea ce facem castigurile vor fi prezent si la tine cat si la noi. Avem clienti ce ne recomanda pentru calitatea si finetea de executare a renovarilor si amenajarilor spatiilor comerciale, pe scurt ne ocupam de tot ce inseamna parte de renovare , parte de amenajare, parte de instalatii electrice, instalatii sanitare si nu numai atat.
Amenajam tot ce inseamna spatiu comercial, de la magazine, restaurante si hale pana la hoteluri, loby-uri sau chiar chioscuri si sedii de firme sau birouri.

Renovari Spatii Comerciale

Firma noastra ofera servicii complete de renovari interioare, renovari si reparatii, finisaje pentru spatii comerciale, showroom-uri etc.

Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi, servicii diverse etc.

Oferim servicii profesionale de amenajari interioare pentru :

  • baruri & restaurante
  • magazine cu profil divers
  • showroom-uri
  • farmacii
  • sedii comerciale
  • mentenanta

Serviciile noatre includ pe langa lucrarile propriu-zise de renovare spatiu comercial, suport tehnic pentru diversele probleme care apar in lucrarile de renovari spatii comerciale, procurarea si consultanta in alegerea materialelor, transportul materialelor necesare, pregatirea zonei de lucru, debarasarea molozului si gunoaielor rezultate cat si curatarea spatiilor dupa executia lucrarilor.

Oferim servicii de renovari si reparatii spatii comerciale bucuresti, Renovari sucursale banci, omg magazine, restaurante, fast food, farmacie, showroom bucuresti.